Werkplaats

In onze werkplaats, die is uitgerust met geavanceerde apparatuur, kunt u rekenen op onze uitgebreide kennis op technisch gebied. Elke storing is voor ons een uitdaging om op te lossen!

APK-KEURING

Tijdens de Algemene Periodieke Keuring (APK) wordt uw auto uitgebreid getest op veiligheids- en milieu-eisen. Deze keuring is sinds de jaren tachtig in Europa verplicht. Daarnaast blijft regelmatig onderhoud noodzakelijk omdat de keuring slechts een momentopname is.

BOVAG-GARANTIE

Wij zijn gecertificeerd door de BOVAG, wat betekend dat wij garantie geven volgens de BOVAG-voorwaarden op auto’s die jonger zijn dan 10 jaar. Onder BOVAG-garantie vallen gebreken die zijn ontstaan gedurende de garantieperiode als gevolg van normaal gebruik en gebreken die ten tijde van de koop niet waarneembaar waren.

BANDENHOTEL

Na het wisselen van uw banden tijdens zomer- of winterperiode is het mogelijk uw banden op te slaan in ons bandenhotel in eigen beheer, zodat uw eigen garage beschikbaar blijft voor andere spullen. Het is makkelijk om de bandenwissel direct te combineren met een onderhoudsbeurt of APK-keuring.

NATIONALE AUTOPAS

NAP bestrijdt en voorkomt tellerfraude en geeft duidelijkheid over de kilometerstand voordat u een gebruikte auto koopt. Alle BOVAG-autobedrijven zijn aangesloten bij NAP en voeren bij iedere onderhoudsbeurt, reparatie, schade, in-en verkoop of APK de kilometerstand in de NAP-database in. Als er iets niet klopt aan de tellerstand valt dat dus meteen op.

SCM-GECERTIFICEERDE ALARMSYSTEMEN

Wij leveren en bouwen SCM-gecertificeerde alarmen van klasse 1 t/m klasse 5 in. Dit systeem beveiligd uw auto en u bespaart kosten op uw verzekeringspremie.

VOERTUIG VOLG SYSTEEM

Een andere manier om uw auto te beveiligen is met een voertuigvolgsysteem (klasse 5). Door middel van dit systeem is uw auto altijd te lokaliseren, zowel in binnen- als buitenland.

TRACK-AND-TRACE SYSTEEM

Voor bedrijven hebben wij het Track-and-Trace systeem beschikbaar. Dit systeem helpt u om een uitgebreid wagenpark economisch verantwoord te beheren.